Skip to main content
Please wait...

Bouw van vakantiehuizen

Bouw van vakantiehuizen

Heeft u plannen voor de bouw of verbouwing van vakantiehuizen? En zoekt u een partner die de duurzame en beproefde vakantie woningen voor u kan ontwerpen en bouwen? SalesZ biedt de oplossing met de woningen van Moduluxe.

 

 

 

Uw uitdaging

De grond op uw vakantiepark is bouwklaar. De plattegrond is getekend en nu wilt u moderne en duurzame woningen laten bouwen. U kunt er voor kiezen om deze woningen volledig nieuw te laten ontwerpen door een architect. Maar dit is vaak een tijdrovende en dure klus. 

De oplossing

SalesZ biedt de oplossing met de vakantiewoningen van Moduluxe. Deze moderne en duurzame prefabwoningen kunt u in korte tijd bouwen en laten inrichten. Via speciale software kan iedereen een vakantiehuis zelf inrichten. De moderne uitstraling geeft uw vakantiepark een extra luxe uitstraling. Omdat de woningen duurzaam en energiezuinig zijn, heeft u minder kosten aan electra en water. Zo behaalt u meer rendement. Bent u een parkeigenaar of project ontwikkelaar dan kunt u het merk Moduluxe zelf vermarkten en u kunt daarmee een goed advies uitbrengen aan uw klanten en zelf uw marge bepalen.

 

Neem contact op Moduluxe woningen

Deze klanten gingen u voor

Een uitgebreide audit

Ik help u graag

Neem gerust contact met mij op
Wij werken op basis van 
No Cure No Pay. Een prima basis
Wat mij betreft.

Ruben Drenthen

Verkoopspecialist
Laan van de Maagd 61 

7324 BS Apeldoorn 
Telefoon: +31 (0) 853032847

Neem contact met mij op