Skip to main content
Please wait...

Marketing & verkoop

Marketing en verkoop

De bouw en inrichting van uw vakantiepark is afgerond, u bent klaar om daadwerkelijk te beginnen met de verhuur en/of verkoop van uw woningen. Maar waar begint u? SalesZ helpt u graag verder om de markt te veroveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw uitdaging

Niet alleen het bouwen en ontwikkelen van een vakantiepark is veel werk, ook het opstarten van de verhuur en de verkoop van uw vakantiehuizen verdient de nodige aandacht. Hoe zorgt u ervoor dat vakantiegangers en investeerders uw vakantiepark kennen? Waar moet u wel en waar niet adverteren?

De oplossing

SalesZ is ook hier uw ideale partner. Wij kunnen uw website realiseren en deze optimaal vindbaar maken voor zoekmachines en uw doelgroep. Met onze partners zijn we in staat om u de werkzaamheden rondom de verhuur en verkoop van vakantiewoningen uit handen te nemen. Daarbij maken wij gebruik van ons beproefde marketing automation platform. We genereren leads en volgen deze op tot aan de verhuur of verkoop. Zo vergroten wij uw bezettingsgraad of verhogen wij het aantal verkopen van uw vakantiewoningen.

Deze klanten gingen u voor

Hulp bij uw marketing activiteiten

Ik help u graag

Neem gerust contact met mij op
Wij werken op basis van 
No Cure No Pay. Een prima basis
Wat mij betreft.

Toine Kraneveld

Laan van de Maagd 61

7324 BS Apeldoorn
Telefoon: +31 (0) 853032847

Neem contact op