Skip to main content
Please wait...

U zoekt een makelaar voor uw project

U zoekt een makelaar

Het inschakelen van een makelaar voor de verkoop van uw vakantiehuizen is een verstandige stap. Het vinden van een makelaar die uw markt snapt en die bekend is met de verkoop van recreatievastgoed is vaak lastiger dan u zou denken. Wat u wilt voorkomen is dat uw makelaar zijn focus legt op gewoon vastgoed en dat uw vakantiewoningen niet de aandacht krijgen die gewenst is. Selectmakelaars is een label van SalesZ. De makelaars van Selectmakelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop van recreatievastgoed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw uitdaging

Wat doet u wanneer blijkt dat uw makelaar zich niet volledig inzet voor de verkoop van uw vakantiewoningen? Vaak hebben makelaars hun focus op de verkoop van woonhuizen en bedrijfsvastgoed. Simpelweg omdat deze markt lokaal vaak groter is dan de markt voor recreatievastgoed. Uw doelgroep is vaak niet de doelgroep waar makelaars zich op richten. Uw vakantiewoningen krijgen niet de aandacht die u verdient en de verkoop stagneert met alle gevolgen van dien.

Onze oplossing

SalesZ biedt onafhankelijke makelaars onder het label Selectmakelaars. Onze makelaars houden zich uitsluitend bezig met de verkoop van recreatievastgoed. Daarbij kunnen zij gebruik maken van ons marketing automation platform. Dit platform is verbonden met een groot aantal recreatievastgoed websites en genereert dagelijks vele leads, particulieren en zakelijke investeerders die specifiek op zoek zijn naar recreatievastgoed. Op die manier versnellen wij de verkoop van uw vakantiewoningen.

 

Projectontwikkeling  Direct een afspraak

Meer vakantiewoningen verkopen

Ik help u graag

Neem gerust contact met mij op
Ik help u graag om uw vakantiehuizen te verkopen.

Gery Vijge

Select makelaars
Loolaan 14;

7315AA Apeldoorn 
Telefoon: +31 (0)85-3032845
info@select-makelaars.nl

Neem contact met mij op